aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάει για Μοράτα η Μπαρτσελόνα!

Ανατροπή στη Μπαρτσελόνα σχετικά με τον επιθετικό που θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο καθώς στο νούμερο 1 της λίστας φαίνεται πως βρίσκεται πια ο Άλβαρο Μοράτα!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα AS σημειώνοντας πως ο επιθετικός της Γιουβέντους είναι ο παίκτης που θέλει ο Τσάβι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Όπως τονίζεται, μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει συμφωνία ώστε ο Μοράτα, ο οποίος παίζει στο Τορίνο ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός, μέσω του μανατζέρ του, έχει συμφωνήσει, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και των εμπλεκομένων συλλόγων. Ο Τσάβι φαίνεται πως εκτιμά ότι ο Μοράτα μπορεί να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα επιθετικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο και να της δώσει τις λύσεις που δεν έχει ως τώρα στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ