aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟι ενδεκάδες στο Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: Βασικός ο Μέσι, στον πάγκο ο Εμπαπέ

Οι ενδεκάδες στο Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: Βασικός ο Μέσι, στον πάγκο ο Εμπαπέ

Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες για την σπουδαία αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου, για τη φάση των «16» του φετινού Champions League!

Για τους πρωταθλητές Γαλλίας, ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει αλλά στον πάγκο έμεινε ο ανέτοιμος Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ ο γεννημένος το 2007, Ζαίρ-Εμερί, θα γίνει ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη, για τους Βαυαρούς εκτός έμειναν οι Μίλερ και Ντέιβις, ενώ ο Κανσέλο θα κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα στο Champions League και ο Τσούπο-Μοτίνγκ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Οι ενδεκάδες:

Παρί Σεν Ζερμέν (Γκαλτιέ, 4-4-2): Ντοναρούμα – Χακίμι, Ράμος, Μαρκίνιος, Μέντες – Ζαίρ-Εμερί, Περέιρα, Βεράτι, Σολέρ – Μέσι, Εμπαπέ.

Μπάγερν Μονάχου (Νάγκελσμαν, 4-2-3-1): Ζόμερ – Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Κανσέλο – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μουσιάλα, Κομάν – Τσούπο Μοτίνγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ