Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Πέρισιτς επιστρέφει στη Χάιντουκ έπειτα από 17 χρόνια

Ο Πέρισιτς επιστρέφει στη Χάιντουκ έπειτα από 17 χρόνια

Ο Ιβάν Πέρισιτς οδεύει προς… επαναπατρισμό. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 34χρονος Κροάτης αριστέρος χαφ-εξτρέμ είναι κοντά στο να φύγει ως ελεύθερος από την Τότεναμ, με την οποία έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και να γυρίσει στην χώρα του, για λογαριασμό της Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών της Χάιντκουκ, όμως δεν έχει παίξει ποτέ στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της πατρίδας του, καθώς μόλις στα 17 του έφυγε για το εξωτερικό και μετακόμισε στη Γαλία για τη δεύτερη ομάδα της Σοσό. Εκτός συνόρων έχει κάνει μια εξαιρετική καριέρα, καθώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ντόρτμουντ, Βόλφσμπουργκ, Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ.

Έχει κερδίσει δέκα συλλογικούς τίτλους και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται ένα Σκουντέτο, το τελευταίο πρωτάθλημα της Ντόρτμουντ, ένα πρωτάθλημα με την Μπάγερν και φυσικά το Champions League με τους Βαυαρούς. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 44 συμμετοχές με τους Σπερς, με ένα γκολ και 12 ασίστ.

Είναι εκ των ηγετών της Χρβάτσκα. Μετράει 127 συμμετοχές με το εθνόσημο, 33 γκολ, 28 ασίστ και έχει αγωνιστεί σε έξι διαδοχικές μεγάλες διοργανώσεις (τρία Euro, ισάριθμα Μουντιάλ).

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ