aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Νίκησε τη Νιγηρία του Σιεχού αλλά δεν έπεισε η Αγγλία

Νίκησε τη Νιγηρία του Σιεχού αλλά δεν έπεισε η Αγγλία

Σε ένα από τα δυσκολότερα τεστ ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αγγλία επικράτησε 2-1 της Νιγηρίας στο Wembley κι έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αήττητοι οι Αγγλοι στα 18 τελευταία ματς με ομάδες της Αφρικής. Καλή στο α’ μέρος η ομάδα του Σάουθγκεϊτ, με προβλήματα στην επανάληψη, όπου της έλειψε ο ρυθμός, αλλά και η δημιουργία φάσεων.

Τα «τρία λιοντάρια» μπήκαν δυνατά από νωρίς, πίεσαν και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Από το κόρνερ του Τρίπιερ, ο Κέιχιλ πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το 1-0. Ο Λίνγκαρντ ήταν κινητικός, οι Αγγλοι είχαν τον έλεγχο, αλλά ο Στέρλινγκ αν και απειλητικός δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στο 39ο λεπτό ο επιθετικός της Σίτι συνδυάστηκε ωραία με τον Χάρι Κέιν, ο φορ της Τότεναμ έκανε το σουτ και πέτυχε το 2-0 εκμεταλλευόμενος και τη γκάφα του γκολκίπερ, Ουζόχο. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι παίκτες των Σπερς έχουν συμμετοχή σε 11 από τα 15 τελευταία γκολ της Αγγλίας.

Η Νιγηρία αντέδρασε και στο 47′ μείωσε σε 2-1. Ο Ιγκάλο βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Ιβόμπι από κοντά πέτυχε το γκολ. Στη συνέχεια, η ομάδα του Σαάουθγκεϊτ είχε κάποιες εκρήξεις, αλλά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Αλλωστε και οι αρκετές αλλαγές «χάλασαν» τον ρυθμό του ματς.

Αγγλία: Πίκφορντ, Τρίπιερ, Γιανγκ (68’ Ρόουζ), Γουόκερ, Στόουνς, Κέιχιλ, Λίνγκαρντ (67’ Λόφτους-Τσικ), Ντάιερ, Κέιν (73’ Γουέλμπεκ), Στέρλινγκ (73’ Ράσφορντ), Ντέλε (82’ Ντελφ)

Νιγηρία: Οζόχο, Ιντόγου, Εκόνγκ, Μπαλόγκουν (46’ Ομεούρο), Ονάζι (46’ Ετέμπο), Μίκελ, Όμπι, Σέχου (46’ Εμπουέι), Μόουζες (63’ Μουσά), Ιβόμπι, Ιγκάλο (77’ Ιεανάτσο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ