aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜέσι: ««Ήμουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου, τώρα αρχίζει ένα άλλο Μουντιάλ για εμάς»

Μέσι: ««Ήμουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου, τώρα αρχίζει ένα άλλο Μουντιάλ για εμάς»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να… συγχωρήσει στον εαυτό του το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Πολωνία, αλλά κρατά την αντίδραση της εθνικής Αργεντινής που δεν πτοήθηκε και επικράτησε 2-0.

«Ήμουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου που δεν έβαλα το πέναλτι, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή από αυτό το λάθος μου. Ξέραμε πως μόλις βάλουμε το πρώτο γκολ θα άλλαζε όλο το παιχνίδι. Το παιχνίδι με το Μεξικό μάς έδωσε πολλή ηρεμία και αυτοπεποίθηση και βγήκαμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο 35χρονος άσος.

Όσο για τη συνέχεια και το ματς των «16» με την Αυστραλία το Σάββατο (21:00); «Τώρα αρχίζει ένα άλλο Μουντιάλ για μας και ελπίζω να συνεχίσουμε στο δρόμο που χαράξαμε σήμερα. Το παιχνίδι με την Αυστραλία θα είναι πολύ δύσκολο. Κάθε ομάδα πλέον είναι ικανή να κερδίσει την άλλη, όλα είναι σε ισορροπία. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο», είπε ο αρχηγός της «αλμπισελέστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ