aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ματιές» Μπαρσελόνα σε Μαρσιάλ

Στη μεταγραφική λίστα των «μπλαουγκράνα» είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» η Μπαρτσελόνα, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Αντονία Μαρσιάλ από τους «κόκκινους διάβολους».

Οι Καταλανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν το μικρό χρόνο συμμετοχής του Γάλλου επιθετικού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο νεαρός φορ δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμά τους Μάρκους Ράσφορντ, Χένρικ Μιχιταριάν, Τζέσι Λίνγκαρντ και Χουάν Μάτα. Μετά την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους αγωνιστικούς χώρους, ο χρόνος συμμετοχής του Μαρσιάλ αναμένεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο.

O ίδιος πάντως βλέποντας πως δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του απ’ το Μάντσεστερ με προορισμό τη Βαρκελώνη. Ο Γάλλος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 έναντι 50.000.000 ευρώ απ’ τη Μονακό και μετρά 30 γκολ και 23 ασίστ σε 100 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ