aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜατέους: «Φάρσα αυτή η Χρυσή Μπάλα στον Μέσι-Ο Χάαλαντ ήταν καλύτερος»

Ματέους: «Φάρσα αυτή η Χρυσή Μπάλα στον Μέσι-Ο Χάαλαντ ήταν καλύτερος»

Την άποψή του για την απονομή της φετινής «Χρυσής Μπάλας» στον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Λόταρ Ματέους.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν αυτός στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς για όγδοη φορά στην σπουδαία καριέρα του.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα της φετινής ψηφοφορίας που διοργάνωσε το γαλλικό περιοδικό France Football έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το βραβείο έπρεπε να δοθεί στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός κατέλαβε την δεύτερη θέση παρά το γεγονός ότι έκανε μια καταπληκτική σεζόν, κατακτώντας και τρεις τίτλους με τη Μάντσεστερ Σίτι.Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου ρωτήθηκε σχετικά και έδειξε να συμφωνεί με όσους θεωρούν λανθασμένη την απόφαση να δοθεί στον Μέσι η «Χρυσή Μπάλα».

«Είναι αδικαιολόγητο. Ο Χάλααντ τα πήγε καλύτερα όλη τη χρονιά. Αυτή είναι η απόδειξη ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για μένα κανείς δεν τα πήγε καλύτερα από τον Χάλαντ, ήταν ο καλύτερος τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Κατέκτησε σημαντικούς τίτλους με τη Σίτι, ενώ έκανε ρεκόρ τερμάτων. Η ψηφοφορία είναι μια φάρσα, παρόλο που ήμουν πάντα οπαδός του Μέσι» είπε ο Ματέους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ