aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έχασε εκτός έδρας μετά από 22 μήνες και 29 αναμετρήσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έχασε εκτός έδρας μετά από 22 μήνες και 29 αναμετρήσεις

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σερί ομάδας στην ιστορία της Premier League και το μεγαλύτερο… εκτός έδρας στην ιστορία του πρωταθλήματος, έλαβε τέλος και επίσημα!

Μετά από 29 αγώνες ή 2.610 αγωνιστικά λεπτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είπε «αντίο» στο αήττητο σερί που είχε χτίσει μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», χάνοντας από την Λέστερ με επιβλητικό τρόπο.

Αναλυτικότερα, το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και μέσω μίας άλλης -περσινής- συνήθειας που έγινε λατρεία για τους «κόκκινους διαβόλους», την ανατροπή, επικράτησε στο «Κινγκ Πάουερ» με 4-2, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 19ο λεπτό, από το γκολ του Γκρίνγουντ!

Τελευταία ομάδα που είχε καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η Λίβερπουλ στις 19 Ιανουαρίου του 2020, όταν επικράτησε με 2-0, δηλαδή πριν από 22 μήνες!

Παράλληλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέγραψαν ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ, αφού μετά την 21η Απριλίου του 2019 και μία εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», δέχθηκαν ξανά τέσσερα τέρματα από έναν αντίπαλο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ