aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπιασε Νις η Παρί – Μεγάλα «διπλά» για Καέν, Λοριάν

Έπιασε Νις η Παρί – Μεγάλα «διπλά» για Καέν, Λοριάν

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε δύσκολα από το «Γκαστόν Ζεράρ» και το τελικό 3-1 ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν με τον Λούκας στο 29’, αλλά η Ντιζόν απάντησε άμεσα με τον Ταβάρες στο 31’.

Στο 81’ ο Τιάγκο Σίλβα μετά από εκτέλεση του Ντράξλερ και την πρώτη προσπάθεια και την απόκρουση του Ρεϊνέ, ήρθε για να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα. Ο Έντινσον Καβάνι στο 84’ «κλείδωσε» τη νίκη για τους Παριζιάνους που έφτασαν τους 49 κι έπιασαν στη 2η θέση τη Νις, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Μονακό. Η Μπορντό παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με τον Μενέζ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρεν που στο 69’ ισοφάρισε με τον Γκουρκίφ για να έρθει το 1-1.

Οι «Γιρονδίνοι» ισοβαθμούν με την Σεντ Ετιέν και την Μαρσέιγ στους 33, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις προηγούμενες δύο νίκες τους.  Η Μονπελιέ με σκόρερ τον Μουνιέ στο 16’ και στο 64’ επικράτησε 2-1 της Μπαστιά που είχε ισοφαρίσει με τον Κρίβελι στο 34’. Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 26 πόντους.

Σπουδαία διπλά που δίνουν νέο ενδιαφέρον στη μάχη της ουράς πέτυχαν η Καέν που επικράτησε της Γκινγκάμπ εκτός έδρας με 1-0 με το γκολ του Καραμόχ στο 93ο λεπτό, για ν’ ανέβει στους 25 πόντους, ενώ και η Λοριάν πέρασε νικηφόρα μέσα από την έδρα της Λιλ 1-0 με γκολ του Αλιαντιέρ στο 49’ κι έφτασε τους 21 πόντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ