aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGASport: «Η Μπάγερν... μπλοκάρει την ανανέωση συμβολαίου του Τερ Στέγκεν»

Sport: «Η Μπάγερν… μπλοκάρει την ανανέωση συμβολαίου του Τερ Στέγκεν»

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Τερ Στέγκεν για την επέκταση του συμβολαίου του καθώς ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει αρκετά ανεβασμένες απαιτήσεις.

Η Καταλανική, Sport, αποκαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο, ή κατ’ αυτή τον λόγο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Ποιος είναι αυτός; Η Μπάγερν… Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα η γερμανική ομάδα έχει στα υπόψη της τον Τερ Στέγκεν κάτι που το γνωρίζει ο παίκτης και ο μάνατζέρ του.

Το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Μπάγερν σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον Νόιερ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του καθώς ο παίκτης επιθυμεί μεγαλύτερη χρονική διάρκεια συνεργασίας. Ωστόσο αυτό δεν αρέσει στη διοίκηση των Βαυαρών, με το δημοσίευμα να υπογραμμίζει και τις κακές σχέσεις του Νόιερ με τον Φρανς Μπεκενμπάουερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ