aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Σφαλιάρα» από τη Ράγιο και... απότομη προσγείωση για Βαλένθια!

«Σφαλιάρα» από τη Ράγιο και… απότομη προσγείωση για Βαλένθια!

Απότομη προσγείωση στη Μαδρίτη για τη Βαλένθια! Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga, ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο κι έτσι η επίδειξη δύναμης επί της Χετάφε (5-1, 4/9) πήγε… περίπατο.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν… φροντίσει να πάρουν προβάδισμα από νωρίς (5′) με τον Παλαθόν, ο οποίος αξιοποίησε το γέμισμα του Τρέχο. Χάρη στη βοήθεια του Νίκο, η Ράγιο έκανε δύο τα τέρματά της στο 52′, όταν ο άσος των φιλοξενούμενων έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά η Βαλένθια αύξανε την πίεσή της. Παρόλα αυτά, έπρεπε να φτάσει το 90’+3′ για να μειώσει στο σκορ, χάρη στην έξοχη προσπάθεια του Ντιακαμπί. Ο εναπομένων χρόνος δεν της έφτασε για να πάρει έστω τον βαθμό κι έτσι έμεινε στους έξι πόντους και τη 12η θέση. Αντίθετα, η Ράγιο -που νίκησε πρώτη φορά στο γήπεδό της τη φετινή σεζόν- ανέβηκε στη 10η με επτά βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ