aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΙσπανία: Παίκτης δέχτηκε ρατσιστικές προσβολές, επιτέθηκε στον οπαδό που τον έβρισε και αποβλήθηκε (vid)

Ισπανία: Παίκτης δέχτηκε ρατσιστικές προσβολές, επιτέθηκε στον οπαδό που τον έβρισε και αποβλήθηκε (vid)

Ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας της Ράγιο Μαγιανταχόντα (3η κατηγορία του ποδοσφαίρου της Ισπανίας), Τσέικ Σαρ, είδε απευθείας κόκκινη κάρτα αφού επιτέθηκε σε οπαδό της Σεστάο που του φώναζε ρατσιστικές προσβολές. Όλη η ομάδα της Ράγιο αποφάσισε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο και έτσι ο αγώνας διεκόπη στο 87ο λεπτό. Όλα έγιναν μετά το δεύτερο γκολ της Σεστάο Ρίβερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν επιστρέψει στο ματς και τότε ήταν που κάποιοι από τους οπαδούς πίσω από την εστία του Σαρ άρχισαν να εκστομίζουν ρατσιστικές προσβολές. Ο τερματοφύλακας αποφάσισε να πηδήξει προς την κερκίδα και να αρπάξει το κασκόλ ενός από τους οπαδούς που τον έβριζε και έτσι ο διαιτητής του έδειξε απευθείας κόκκινη.

Ο Χόρχε Κασάδο, αρχηγός της Ράγιο, δημοσίευσε το ακόλουθο κείμενο στα social media: «Αυτό που συνέβη σήμερα στο γήπεδο Las Llanas, στο γήπεδο της Σεστάο, είναι πραγματική ντροπή. Ένα τμήμα του γηπέδου εξαπολύει ρατσιστικές προσβολές στον συμπαίκτη μας Τσέικ Σαρ, για το χρώμα του δέρματός του. Επιπλέον, η RFEF μας αναγκάζει να βγούμε για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Νιώθω ντροπή. Φαίνεται απίστευτο, το έτος είναι 2024, και έχουμε ανεγκέφαλους στα γήπεδα να περιφέρονται ελεύθερα. Είμαστε όλοι Τσέικ. Οχι στον ρατσισμό».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ