aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΕπιχείρηση Οίκος: Έρευνες και στην Ιταλία, ανακρίνεται ο Ιμόμπιλε!

Επιχείρηση Οίκος: Έρευνες και στην Ιταλία, ανακρίνεται ο Ιμόμπιλε!

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψή του, το σκάνδαλο με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε ποδοσφαιρικά ματς για στοιχηματικό όφελος και ξέπλυμα χρήματος όχι μόνο συνεχίζει να ταλανίζει την Ισπανία, αλλά επεκτείνεται και σε άλλες χώρες.

Η Επιχείρηση Οίκος (έλαβε ελληνικό όνομα από τις ισπανικές Αρχές λόγω του Ραούλ Μπράβο), ως εγκέφαλοι της οποίας κατηγορούνται ο πρώην μπακ των Ολυμπιακού, Βέροιας και Άρη με τον πρώην συμπαίκτη του στην ακαδημία της Ρεάλ, Κάρλος Αράντα, φαίνεται έβγαλε “λαβράκι” και στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο της Ουέσκα εξετάζεται σύνδεση του 29χρονου διεθνή Ιταλού φορ της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Κάρλος Αράντα είχε συνομιλίες με τον Ιταλό, Ματία Μαριότι, οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές της γειτονικής χώρας για παράνομο στοιχηματισμό.

Ο πρώην επιθετικός των Γιουβέντους, Σιένα, Γκροσέτο, Πεσκάρα, Τζένοα, Τορίνο, Ντόρτμουντ, Σεβίλλης ανακρίνεται καθώς φέρεται να ήταν πελάτης του Μαριότι. Ο τελευταίος σε συνομιλία της 2 Απριλίου 2019 ζητά συμβουλές από τον Αράντα (αφέθηκε ελεύθερος όπως κι ο Ραούλ Μπράβο μετά την καταβολή εγγύησης) για το τι πρέπει να προσφέρει στους παίκτες της Φροζινόνε (υποβιβάστηκε τη σεζόν που τελείωσε από τη Serie A στη Serie B) για να στήσουν ένα ματς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ