aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΔιαπραγματεύεται με Μπαντστούμπερ η Σεβίλλη

Διαπραγματεύεται με Μπαντστούμπερ η Σεβίλλη

Τον Χόλγκερ Μπαντστούμπερ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Σεβίλλη για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, με τον Γερμανό να έχει μείνει χωρίς ομάδα από τις αρχές Ιουνίου, αφού έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν.

Ο 28χρονος στόπερ είχε αγωνιστεί δανεικός την περσινή σεζόν στη Σάλκε, χωρίς όμως να αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου, με αποτέλεσμα εκείνοι να μην προχωρήσουν στην ανανέωση δανεισμού, πόσω μάλλον στην απόκτηση του.

Εκτός από την «πόρτα» που έφαγε από την ομάδα του Γκελζενκίρχεν, ήρθαν και τα νέα από τους Βαυαρούς, ότι δεν τον υπολογίζουν και πως θα αφεθεί ελεύθερος. Όλα αυτά, όμως, δεν θα έχουν όπως φαίνεται το παραμικρό αρνητικό αντίκτυπο στην εξέλιξη της καριέρας του.

Ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο παίκτης, όχι μόνο βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεβίλλης, αλλά υπάρχουν και προχωρημένες συζητήσεις, ώστε να γίνει κάτοικος Ανδαλουσίας. Ο Μπαντστούμπερ στα χρόνια του στη Γερμανία κατέγραψε 189 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ