aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΚοπεγχάγη-ΠΑΟΚ: Ψάχνει αντίδραση στη Δανία ο «Δικέφαλος»

Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ: Ψάχνει αντίδραση στη Δανία ο «Δικέφαλος»

Το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στο Europa Conference League θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Μετά το σοκ του 4-4 με τον Βόλο στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να βγάλει αντίδραση στη Δανία και να μπορέσει να επιστρέψει με ένα πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές του.

Άλλωστε, η ομάδα του Λουτσέσκου θα κληθεί σε δεκαπέντε μέρες να υποδεχθεί τους Δανούς στο γήπεδό του και μπορεί με τα σημερινά δεδομένα να είναι υπέρ του η κατάσταση.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Σίνκλεϊ. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Εσίτι με τον Σβαμπ. Πιο μπροστά θα παίξουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας και Μπίσεσβαρ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Μιχάι, Γιαξής, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ και Κούτσιας.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Γκραμπαρά, Κοτσολάβα, Μπόλεσεν, Κρίστιανσεν, Μπιέλ, Μπεβίνγκ, Ντικς, Λέραγκερ, Γιοχάνεσον, Χούλουντ και Βιντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, o οποίος δεν έχει σφυρίξει ξανά παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Μαζί του θα βρεθούν οι συμπατριώτες του Βανιζέρε, Βέιρντ και 4ος ο Βερμπούμεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ