aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Αλ Ιτιχάντ πάει να δελεάσει τον Ζαχά με περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ ετησίως

Η Αλ Ιτιχάντ πάει να δελεάσει τον Ζαχά με περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ ετησίως

Ο μεγάλος σταρ της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από την ομάδα του Λονδίνου κι αυτό έχει προκάλεσει την συγκέντρωση αρκετών «μνηστήρων» για την περίπτωσή του.

Ο 30χρονος Ιβοριανός εξτρέμ φαίνεται πως δέχθηκε, σύμφωνα με το αγγλικό μέσο, μία εξωπραγματική προσφορά από την Αλ Ιτιχάντ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας και πάει να πάρει το τρόπαιο από την Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά της). Μάλιστα, η τελευταία είχε κι αυτή ακουστεί για την περίπτωση του Ζαχά.

Η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει παρατήσει ακόμη τα όπλα και προσπαθεί να πείσει τον ηγέτη της να ανανεώσει. Μην ξεχνάμε πως βρίσκεται στην ομάδα από τον Φλεβάρη του 2015, όταν εκείνη είχε πληρώσει 3,8 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει.

Για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται και ομάδες από την Ευρώπη, όπως η Μίλαν, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει ένα ιδανικό πακέτο στον Ιβοριανό συνδυάζοντας το δέλεαρ του Champions League, αν προκριθεί, και τις υψηλές απολαβές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ