aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Η Αλ Ιτιχάντ δίνει στον Μέσι σχεδόν τα διπλάσια απ' όσα παίρνει ο Ρονάλντο στην...

Η Αλ Ιτιχάντ δίνει στον Μέσι σχεδόν τα διπλάσια απ’ όσα παίρνει ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει πει ακόμα το «ναι» στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Όσο δε δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Παρίσι και η ανανέωση με το γαλλικό κλαμπ παραμένει μετέωρη τόσο φουντώνουν και οι φήμες για ενδιαφέρον των Σαουδάραβων για τον Μέσι.

Σύμφωνα μάλιστα, με τη MARCA μετά την αντίπαλο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Χιλάλ, που είναι έτοιμη να προσφέρει στον Pulga 280 εκατ. ευρώ, στο παιχνίδι απόκτησής του μπήκε και η Αλ Ιτιχάντ.

Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ στη χώρα της Μέσης Ανατολής με τις απολαβές να είναι αδιανόητα υψηλές, με την Αλ Ιτιχάντ να του προσφέρει “γη και ύδωρ”, το οποίο σε αριθμούς μεταφράζεται σε 345.000.000 ευρώ ετησίως.

Σχεδόν δηλαδή τα διπλάσια απ’ όσα παίρνει ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (200 εκατ. ευρώ ετησίως). Είναι σημαντικό βέβαια, να σημειωθεί πως αμφότερες οι ομάδες (Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ) είναι τιμωρημένες από τη FIFA, λόγω «παρατυπιών» και δεν μπορούν να κάνουν μετεγγραφή μέχρι το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ