aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΓιουρόπα Λιγκ: Η «βασίλισσα» Σεβίλλη και η «καυτή» Κωνσταντινούπολη

Γιουρόπα Λιγκ: Η «βασίλισσα» Σεβίλλη και η «καυτή» Κωνσταντινούπολη

Επτά ομάδες, από τους ισάριθμους αποψινούς αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, θα ακολουθήσουν τη Λειψία στην αυριανή κλήρωση για προημιτελικά-ημιτελικά. Η γερμανική ομάδα ξεπέρασε χωρίς αγώνα το «εμπόδιο» της Σπαρτάκ Μόσχας, εξαιτίας του αποκλεισμού που επέβαλαν ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ στις εθνικές ομάδες και τους συλλόγους της Ρωσίας, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Γουέστ Χαμ θα χρειαστεί να αποκλείσει τους «τιτάνες» της Σεβίλλης, ομάδα που όσο καμία άλλη έχει συνδέσει το όνομά της με τη διοργάνωση, ενώ η Γαλατασαράι θα πρέπει να σκοράρει και να νικήσει προκειμένου να «εξαργυρώσει» τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρσελόνα.

Το ενδιαφέρον, ασφαλώς, δεν απουσιάζει και από τα υπόλοιπα αποψινά παιχνίδια, όπου θα δοθεί μεγάλη μάχη για την πρόκριση. Ξεκάθαρο προβάδισμα έχει μόνο η Ρέιντζερς που είχε κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς τον Ερυθρό Αστέρας.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ (ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»)

ΣΗΜΕΡΑ Α΄αγ. Β΄αγ.
Λιόν-Πόρτο 1-0 22:00
Άιντραχτ-Μπέτις 2-1 22:00
Γουέστ Χαμ-Σεβίλλη 0-1 22:00
Ερυθρός Αστέρας-Ρέιντζερς 0-3 19:45
Μονακό-Μπράγκα 0-2 19:45
Λεβερκούζεν-Αταλάντα 2-3 19:45
Γαλατασαράι-Μπαρσελόνα 0-0 19:45

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ