aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φέρτε του τη Μακάμπι!

Πανιώνιος που δεν φοβάται τίποτα και κανέναν! 

Μπροστά σε 100 οπαδούς του, ορισμένοι εκ των οποίων διένυσαν τα 1600 χιλιόμετρα ως τη Σλοβενία με… λεωφορείο(!) και θα επιβραβευτούν από την ΠΑΕ, καθώς θα επιστρέψουν με το τσάρτερ της ομάδας, ο Ιστορικός επικράτησε ξανά της Γκόριτσα, 3-2 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 3ο προκριματικό του Europa League!

Επόμενο… ραντεβού για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία (ακόμη και χωρίς, πιθανότατα, τους Μασούντ και Χατζισαφί, τουλάχιστον στην πρώτη αναμέτρηση, του Ισραήλ) δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση αυτούς, τους… αγριεμένους «κυανέρυθρους», των οποίων η λαχτάρα για ευρωπαϊκή διάκριση κάνει «μπαμ»!

Τρία γκολ ως το 23′ είχε πετύχει η ελληνική ομάδα(!), που δέχθηκε και τα δύο τέρματα από πέναλτι, με την τετράδα των Μασούντ, Μασούρα, Λάμπρου και Γεσίλ να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο!

Γήπεδο: Športni Park, Nova Gorica

Διαιτητής: Anatoliy Abdula (Ουκρανία)

Βοηθοί: Igor Alokhin (Ουκρανία), Viktor Matyash (Ουκρανία)

4ος: Mykola Kryvonosov (Ουκρανία)

Γκόριτσα (Μίλαν Σρέμπρνιτς): Σόρτσαν, Τσουρκ, Σκάραμποτ, Γκρέγκοριτς, Τσέλτσερ, Κάπιτς, Γκρούντινα, Κόλεντς (82′ Χούμαρ), Ζίγκον (68′ Ναγκόντε), Οζούτζι, Φιλίποβιτς (56′ Μάρινιτς).

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά (60′ Ταποκό), Οικονόμου, Χατζισαφί, Σαββίδης, Κόρμπος, Μασούρας (68′ Σαραμαντάς), Μασούντ, Λάμπρου (80′ Γκιοατά), Γεσίλ.

Γκολ: 15′, 67′ πεν. Κάπιτς – 11′ Μασούρας, 16′ Γεσίλ, 23′ Λάμπρου

Κάρτες: 30′ Φιλίποβιτς, 71′ Γκρούντινα, 77′ Κόλεντς – 66′ Μασούρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ