aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΤα βρήκαν σκούρα οι Κροάτες, ισοπαλίες και για Σλοβακία και Σκόπια (vids)

Τα βρήκαν σκούρα οι Κροάτες, ισοπαλίες και για Σλοβακία και Σκόπια (vids)

Η Κροατία αν και ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, τα βρήκε σκούρα κόντρα στην αξιόμαχη Αρμενία, η οποία κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από το Βέλικα Γκόριτσα.

Οι παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς, οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Euro 2020 εν αντιθέσει με τους Αρμενίους που δεν προκρίθηκαν στην τελική φάση της διοργάνωσης, άνοιξαν το σκορ με τον Πέρισιτς στο 24′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λούκα Μόντριτς.

Στο δεύτερο μέρος, έπειτα από πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δύο προπονητές, η Αρμενία βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 72′ με τον Ανγκούλο, με τον Σαγκογιάν να τον τροφοδοτεί.


Με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση στην Μπρατισλάβα, ανάμεσα στη Σλοβακία και τη Βουλγαρία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ίλιεφ στο 9ο λεπτό, με τους Σλοβάκους να απαντούν άμεσα με το γκολ του Μπένες στο 27′, έπειτα από ασίστ του 31χρονου πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις.

 

 


Τα Σκόπια αναδείχθηκαν και αυτά ισόπαλα με τη Σλοβενία με το ίδιο σκορ με τις προηγούμενες αναμετρήσεις (1-1) εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Νάπολι, Ελίφ Ελμάς στο 55′, με τους Σλοβένους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του αγώνα, στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου μέρους, με τον Ντομέν Κρνιγκόι.


Τέλος, το Κόσοβο πέτυχε μια ευρεία νίκη κόντρα στον Άγιο Μαρίνο, καθώς επικράτησε με 4-1, με τον 27χρονο επιθετικό της Λάτσιο, Βεντάτ Μουρίκι, να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, με ένα εξ αυτών να είναι από την άσπρη βούλα. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στο να μειώσουν στο 85′ με τον Τομασίνι, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα.


Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των φιλικών αναμετρήσεων των εθνικών στην ευρωπαϊκή ζώνη:

Σκόπια – Σλοβένια 1-1

Κόσοβο – Άγιος Μαρίνος 4-1

Κροατία – Αρμενία 1-1

Σλοβακία – Βουλγαρία 1-1

Πολωνία – Ρωσία (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ