aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣυνελήφθησαν 67 Ιταλοί οπαδοί με μαχαίρια στο Ντόρτμουντ πριν συναντηθούν με Αλβανούς!
Euro Logo White

Sponsored by

Fonbet New

Συνελήφθησαν 67 Ιταλοί οπαδοί με μαχαίρια στο Ντόρτμουντ πριν συναντηθούν με Αλβανούς!

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε και κρατά 67 Ιταλούς οπαδούς που είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, προσπαθώντας να έρθουν σε επαφή με Αλβανούς!

Παρόλο που εντός γηπέδου γίνεται ματσάρα μεταξύ Ιταλίας και Αλβανίας, στους δρόμους του Ντόρτμουντ φαίνεται πως η κατάσταση είναι άκρως διαφορετική.

Συγκεκριμένα, η ομάδα πρόληψης της γερμανικής αστυνομίας συνέλαβε και κρατά 67 Ιταλούς οπαδούς, που εντοπίστηκαν σε εστιατόριο κοντά στο γήπεδο φορώντας κουκούλες και έχοντας στην κατοχή τους μαχαίρια, χάρτινες βόμβες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή με Αλβανούς οπαδούς, κάτι που θα είχε άσχημες συνέπειες αλλά ευτυχώς απετράπη από τη γερμανική αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα κρατηθούν λογικά για ένα 24ωρο και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η τύχη τους από τις τοπικές δικαστικές αρχές.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

HEADLINES