aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣτο Μπακού ο Κούμας - Είδε από κοντά το Δανία - Τσεχία (pics)

Στο Μπακού ο Κούμας – Είδε από κοντά το Δανία – Τσεχία (pics)

Την αναμέτρηση ανάμεσα σε Δανία και Τσεχία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, παρακολούθησε από κοντά ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας, ως μέλος της αντιπροσωπείας της ΟΥΕΦΑ που ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν για τον αγώνα.

Ο κ. Κούμας παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τον Γενικό Γραμματέα της ΟΥΕΦΑ Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Δανίας και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ:

Δανία και Τσεχία αναμετρώνται στο Μπακού του σε ενα αμφίρροπο προημιτελικό του EURO 2020. Τον αγώνα παρακολουθει και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ως μέλος της αντίπροσωπείας της UEFA που ταξίδεψε στο Αζερμπαιτζάν για τον αγώνα.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο κ. Κούμας με το Γενικό Γραμματέα της UEFA Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Δανίας. Στη δεύτερη φωτογραφία, με το Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας του Αζερμπαιτζάν που φιλοξενεί τον αγώνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ