aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣόκαρε (για λίγο) την Ιταλία στα 23 δευτερόλεπτα και έσπασε το ρεκόρ της... Ελλάδας η...
Euro Logo White

Sponsored by

Fonbet New

Σόκαρε (για λίγο) την Ιταλία στα 23 δευτερόλεπτα και έσπασε το ρεκόρ της… Ελλάδας η Αλβανία!

Με ένα γκολ του Μπαϊράμι στα 23" η Αλβανία σόκαρε την Ιταλία και πέτυχε το γρηγορότερο τέρμα σε ιστορία των Euro, σπάζοντας ένα ρεκόρ με... άρωμα Ελλάδας!

Γράφτηκε ιστορία στο Ντόρτμουντ από την Αλβανία!

Η ομάδα του Σιλβίνιο, σόκαρε την Ιταλία, καθώς μετά από 23 δευτερόλεπτα στο ματς ο Μπαϊράμι, με φανταστικό γκολ έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το γρηγορότερο τέρμα που έχει επιτευχθεί ποτέ σε Euro!

Mάλιστα ο Αλβανός στράικερ, έσπασε ένα ρεκόρ 20 ετών, αφού το ταχύτερο γκολ που είχε πανηγυριστεί ποτέ σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ήταν εκείνο του Κιριτσένκο μετά από 67″ στο τελευταίο ματς του πρώτου ομίλου στο Euro 2004, στο 2-1 της Ρωσίας απέναντι στην Εθνική Ελλάδας που στο τέλος σήκωσε το τρόπαιο!

Βεβαίως, η Ιταλία κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και μάλιστα μόλις στο 16′ του αγώνα. Η Ιταλία δεν άργησε να φέρει το ματς στα ίσια με την Αλβανία, καθώς έκανε το 1-1 με σκόρερ τον Μπαστόνι. Η «σκουάντρα ατζούρα» εκτέλεσε με κομπίνα το κόρνερ και ο Πελεγκρίνι γέμισε από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι με τον στόπερ της Ίντερ να σκοράρει αφύλακτος με το κεφάλι.

Η Ιταλία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ (2-1) στο 16′ της αναμέτρησης με δυνατό σουτ του Μπαρέλα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στρακόσια.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

HEADLINES