aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΣείεται το Signal Iduna Park από 40.000 και πλέον Αλβανούς φιλάθλους στο ματς με την...
Euro Logo White

Sponsored by

Fonbet New

Σείεται το Signal Iduna Park από 40.000 και πλέον Αλβανούς φιλάθλους στο ματς με την Ιταλία!

Δυναμικό «παρών» έχουν δώσει οι 40.000 και πλέον φίλαθλοι της Αλβανίας στο Ντόρτμουντ, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιταλία!

Το «παρών» για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Euro δίνει φέτος η Αλβανία, μετά και την προ οκτώ ετών συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Γαλλία!

Η ανυπομονησία και η χαρά των φιλάθλων της Αλβανίας είναι τεράστια, με τους γείτονες να δημιουργούν μια άκρως εντυπωσιακή και μαγική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του «Signal Iduna Park» και στο ματς της πρεμιέρας του β ομίλου με αντίπαλο την Ιταλία!

Χαρακτηριστικό είναι πως 40.000 και πλέον Αλβανοί έχουν κατακλύσει τις εξέδρες του γηπέδου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αναρτώντας και πολλά πανό, ένα εκ των οποίων γράφει: «Από το Παρίσι στο Βερολίνο», λόγω της συμμετοχής της χώρας στα δύο αυτά Euro!

HEADLINES