aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΓλίτωσε την Πολωνία από αποκλεισμό-σοκ και την έστειλε στο Euro ο Σέζνι!

Γλίτωσε την Πολωνία από αποκλεισμό-σοκ και την έστειλε στο Euro ο Σέζνι!

Ο Σέζνι έπιασε το πέμπτο και τελευταίο πέναλτι της Ουαλίας και έστειλε την Πολωνία στην τελική φάση του Euro, με νίκη 5-4 στη... ρουλέτα μετά το 0-0 σε 120 λεπτά αγώνα.

Η Πολωνία έγινε η 24η και τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2024 χάρη σε μια επέμβαση του Βόιτσιεχ Σέσνι στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Ουαλία στον τελικό του Path A των playoffs.

Η Πολωνία υπέταξε την Ουαλία στο Κάρντιφ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και το 5-4 έπειτα από 120 λεπτά χωρίς γκολ την έστειλε στην τελική φάση του Euro 2024.

Ήρωας των Πολωνών ήταν ο Βόιτσιεχ Σέσνι, ο οποίος έκανε κρίσιμες επεμβάσεις στη διάρκεια αγώνα, αλλά κυρίως έπιασε το δέκατο και τελευταίο πέναλτι της ψυχοφθόρου διαδικασίας, από την εκτέλεση του Ντάνιελ Τζέιμς.

ΟΥΑΛΙΑ: Γουόρντ, Μέφαμ, Ροντόν, Ντέιβις, Ρόμπερτς (84′ Μπρουκς, 112′ Μπρόουντχεντ), Τζέιμς, Άμπαντου, Γουίλιαμς, Γουίλσον, Μουρ, Τζόνσον (70′ Τζέιμς)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Στσέσνι, Μπέντναρεκ (80′ Σάλαμον), Νταβίντοβιτς, Κίβιορ, Φρανκόβσκι, Πιοτρόβσκι (106′ Ρόματσουκ), Σλις, Ζιελίνσκι (101′ Σιμάνσκι), Ζαλέβσκι, Σβιντέρσκι (80′ Πιόντεκ), Λεβαντόβσκι

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ