aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΓιουβέντους: Οι παίκτες της πέτυχαν τα περισσότερα γκολ στο Euro

Γιουβέντους: Οι παίκτες της πέτυχαν τα περισσότερα γκολ στο Euro

Οι παίκτες που αγωνίζονται για λογαριασμό της Γιουβέντους σημείωσαν τα περισσότερα γκολ στο Euro, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Η Ιταλία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, μετά την επικράτησή της με 3-2 επί της Αγγλίας, στην διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Euro. Πριν όμως οι δύο ομάδες οδηγηθούν εκεί, ο Λεονάρντο Μπονούτσι είχε σκοράρει λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Ετσι, έγινε ο 5ος παίκτης που ανήκει στη Γιουβέντους και βρήκε δίχτυα στην διοργάνωση, ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές που φοράνε τη φανέλα των «μπιανκονέρι» είχαν τα περισσότερα γκολ στο Euro. Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε πέντε φορές, τρεις ο Άλβαρο Μοράτα, δύο ο Φεντερίκο Κιέζα και από μία φορά οι Άαρον Ράμσεϊ και Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ακολουθεί η Ίντερ με 8 γκολ, όπως τον ίδιο αριθμό τερμάτων πέτυχαν και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες που ανήκουν στην Αταλάντα πέτυχαν 7 τέρματα, ενώ την πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, συμπληρώνει η Λειψία με 6 γκολ.

Γιουβέντους 12 γκολ: Ρονάλντο 8 γκολ, Μοράτα 3 γκολ, Κιέζα 2 γκολ, Ράμσεϊ 1 γκολ, Μπονούτσι 1 γκολ)
Ίντερ 8 γκολ: Λουκάκου 4 γκολ, Πέρισιτς 2 γκολ, Σκρινιάρ 1 γκολ, Μπαρέλα 1 γκολ
Μάντσεστερ Σίτι 8 γκολ: Στέρλινγκ 2 γκολ, Φεράν Τόρες 2 γκολ, Ζιντσέκο 1 γκολ, Ντε Μπρόινε 1 γκολ, Λαπόρτ 1 γκολ
Αταλάντα 7 γκολ: Μέλε 2 γκολ, Πεσίνα 2 γκολ, Μίραντσουκ 1 γκολ, Γκόζενς 1 γκολ, Πάσαλιτς 1 γκολ
Λειψία 6 γκολ: Φόρσμπεργκ 4 γκολ, Πόουλσεν 2 γκολ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ