aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΈρευνα: Βγήκαν οι ομάδες που θα πάρουν φέτος Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα

Έρευνα: Βγήκαν οι ομάδες που θα πάρουν φέτος Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα

Προσοχή… spoiler! Το βράδυ της 30ης Μαΐου 2020 στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης η Ρεάλ Μαδρίτης θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της!  Η «βασίλισσα» θα επιστρέψει στον θρόνο της αφού θα έχει επικρατήσει στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της Μπάγερν με 3-2 χάρη σε γκολ του Λούκα Γιόβιτς στο τέλος!

Αυτό προκύπτει από μια έρευνα – ανάλυση ειδικών της Big Data της Google, της Opta και της Squawka που έβαλαν τα στοιχεία κάτω και έβγαλαν πως θα κυλήσει η φετινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ! Για να φτάσει στον τελικό η Ρεάλ θα ξεπεράσει πρώτα τη Μάντσεστερ Σίτι στους «16», την Τσέλσι στα προημιτελικά και τη Μπαρσελόνα στα ημιτελικά!

Από την άλλη, οι Βαυαροί θα περάσουν πρώτα την Ατλέτικο και κατόπιν την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Γιουβέντους! Επίσης, ο Μέσι θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα ξεπεράσει τα δέκα χατ τρικ στην διοργάνωση (11) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φτάσει τις 35 ομάδες κόντρα στις οποίες θα έχει σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεπερνώντας τον Ραούλ.

Και για να μην έχετε αγωνία και για το Γιουρόπα Λιγκ, θα το σηκώσει η Τότεναμ επικρατώντας στον τελικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πάλι αγγλικός «εμφύλιος» δηλαδή. Κρατήστε το άρθρο στο αρχείο σας και θα δούμε σε μερικούς μήνες αν θα δικαιωθούν οι ειδικοί!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ