aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕπέλεξε Μπενφίκα το «wonderkid» της Νόρτζελαντ, «πόρτα» σε Λίβερπουλ!

Επέλεξε Μπενφίκα το «wonderkid» της Νόρτζελαντ, «πόρτα» σε Λίβερπουλ!

Η Μπενφίκα θα είναι η επόμενη ομάδα του «wonderkid» της Νόρτζελαντ, Αντρέας Σέλντερουπ, με τον 18χρονο ταλαντούχο επιθετικό να απορρίπτει την πρόταση της Λίβερπουλ προκειμένου να μετακομίσει στην Πορτογαλία.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μετακίνηση του Νορβηγού στην πορτογαλική θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, έχοντας ολοκληρώσει και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η Μπενφίκα θα βγάλει από τα «ταμεία» της ένα ποσό της τάξης των 14 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της, ενώ ένα ποσοστό 20% από την επόμενη πώληση του διατηρεί η Νόρτζελαντ, στην οποία ανήκει.

Επιπλέον υπογραμμίζεται πως ο Σέλντερουπ απέρριψε την προοπτική της Λίβερπουλ, καθώς οι «αετοί» θεωρούνται καλύτερο βήμα για την ώρα όπως ακριβώς είχε κάνει και ο συμπατριώτης του, Έρλινγκ Χάαλαντ προ λίγων ετών πηγαίνοντας στην Ντόρτμουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ