aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΜπελότι για τελικό Conference: «Θα έδινα τα πάντα για να σκοράρω και να πάρουμε το...

Μπελότι για τελικό Conference: «Θα έδινα τα πάντα για να σκοράρω και να πάρουμε το τρόπαιο»

Ακριβώς μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του Conference μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα, ο Αντρέα Μπελότι μίλησε στην Media Day των «βιόλα» για το μεγάλο παιχνίδι

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στην OPAP Arena(29/5 22:00) έχει ξεκινήσει για τα καλά, αφού έμεινε ακριβώς μία εβδομάδα για το μεγάλο «ραντεβού».

Στην Media Day των «βιόλα», ο Αντρέα Μπελότι μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι και στάθηκε στο γεγονός πως θέλει πάρα πολύ να πάρει το τρόπαιο, ενώ τόνισε πως πριν ένα χρόνο, αγωνιζόμενος στην Ρόμα, δεν θα πίστευε πως θα βρισκόταν με την ομάδα της Φλωρεντίας, σε έναν ακόμη τελικό στην καριέρα του, μετά την κατάκτηση του Euro2020 με την Ιταλία, αλλά και τον περσινό χαμένο, στο Europa League με την Ρόμα κόντρα στην Σεββίλη. Υπενθυμίζουμε πως ο έμπειρος φορ άφησε την Ρώμη για την Φλωρεντία, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με την μορφή δανεισμού.

«Εάν μου έλεγαν έναν χρόνο πριν πως θα έπαιζα ευρωπαϊκό τελικό με την Φιορεντίνα, δεν θα το πίστευα. Και αυτό γιατί χρειάζεται να κάνεις μία μακρά διαδρομή για να φτάσεις σε έναν τελικό», ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε:

«Θα πρέπει να δώσεις πάρα πολλά ματς όπου βρίσκεις συχνά, δυνατές ομάδες. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος.
Τα καταφέραμε και φέτος, με δεδομένο πως οι συμπαίκτες μου το είχαν πετύχει και πέρυσι και αυτό μπορεί να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς».

Για την κατάκτηση του Euro2020, που ήταν και πάλι «εκτός» έδρας: «Για μένα μετράει πολύ η παρουσία μου στο προηγούμενο Euro, γιατί εκείνη την εμπειρία θα την κουβαλώ σε όλη την καριέρα μου. Εκεί χρειάστηκε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, επειδή παίζαμε στην Αγγλία κόντρα στους Άγγλους και με το καλημέρα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Όλα έμοιαζαν να είναι άσχημα για εμάς αλλά στο τέλος καταφέραμε να διαχειριστούμε άψογα την κατάσταση. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε, αν χρειαστεί, και αυτή τη φορά».

Για τον τελικό της 29ης Μαΐου: «Θα έδινα τα πάντα για να σκοράρω και να πάρει η Φιορεντίνα το τρόπαιο. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το τρόπαιο για αυτή την πόλη και αυτή τη φανέλα.

Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα, θα κάνουμε τα πάντα για την Φλωρεντία και τον Τζο Μπαρόνε (σ.σ. ο γενικός διευθυντής των βιόλα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών πριν λίγους μήνες, από καρδιακή προσβολή)».

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ