aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΖιντάν: «Κανένα πρόβλημα με τον Ρονάλντο»

Ζιντάν: «Κανένα πρόβλημα με τον Ρονάλντο»

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπαρτσελόνα. Οι πρωταθλητές έμειναν με 10 παίκτες από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους λόγω της αποβολής του Σέρζι Ρομπέρτο (45΄+3), παρόλα αυτά κατάφεραν να φύγουν αήττητοι από το clasico στο «Νόου Καμπ». Το τελικό 2-2 στο μεγάλο ντέρμπι της 36ης αγωνιστικής σαφώς και δεν αφήνει ικανοποιημένη τη «βασίλισσα». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από το «Καμπ Νου» με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και στη Ρεάλ Μαδρίτης σήμανε συναγερμός ενόψει του τελικού του Champions League σε δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας πως ο Ρονάλντο θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό του Κιέβου: «Εχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά νομίζω ότι θα μείνει εκτός μόνο για ένα μικρό διάστημα. Δεν υπάρχει ανησυχία για τον τελικό, θα είμαστε όλοι έτοιμοι για το μεγάλο ματς. Ο Κριστιάνο περιμένει τον τελικό και θα δώσει τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου», τόνισε σχετικά ο Γάλλος τεχνικός των «μερένχες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ