aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΡεάλ - Μπάγερν: «Clasico» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Ρεάλ – Μπάγερν: «Clasico» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Συνέχεια σήμερα με τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, με έπαθλο ένα εισιτήριο για το στάδιο «Γουέμπλεϊ» την πρώτη βραδιά του Ιουνίου.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ θα φιλοξενήσει τη Μπάγερν, το «clasico» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στο Μόναχο ο Βινίσιους Ζούνιορ υπενθύμισε τη δύναμη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, σημειώνοντας δύο γκολ στην θεαματική ισοπαλία (2-2), αφήνοντας τον προπονητή της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, απογοητευμένο. «Είναι περίεργο» είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και πρόσθεσε: «Μετέτρεψαν δύο ευκαιρίες σε δύο γκολ».

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το Σάββατο στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ισπανίας για 36η φορά στην Ιστορία της, δεν έχει χάσει εντός έδρας αγώνα Champions League από τότε που ηττήθηκε με 3-2 από την Τσέλσι στους προημιτελικούς της σεζόν 2021-22, αλλά οι 14 φορές πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν νικήσει ακόμη μπροστά στους δικούς τους οπαδούς στη φάση των «νοκ άουτ».

Στους «16» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λειψία και στα προημιτελικά 3-3 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα δύο γκολ του Βινίσιους Ζούνιορ άφησαν τους Μαδριλένους με ένα… ανακουφιστικό στατιστικό για σκέψη ενόψει της ρεβάνς. Έχουν νικήσει στους 23 από τους 24 αγώνες ρεβάνς που έχουν δώσει στο παρελθόν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, στους οποίους έφεραν ισοπαλία στο πρώτο ματς εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ