aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠαρί - Μπαρτσελόνα 2-3: Θρίαμβος για τους Καταλανούς σε ματς-όνειρο με δύο ανατροπές

Παρί – Μπαρτσελόνα 2-3: Θρίαμβος για τους Καταλανούς σε ματς-όνειρο με δύο ανατροπές

Τα προημιτελικά του Champions League πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και από το θεαματικό στο… εξωπραγματικό. Έτσι, μετά από το 3-3 στην τιτανομαχία της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Σίτι και το 2-2 στη μάχη της Άρσεναλ με την Μπάγερν, το βράδυ της Τετάρτης πήρε σειρά ακόμη ένα επικό ματς. Σε μία καθηλωτική ματσάρα που είχε πέντε γκολ και δύο ανατροπές στο δεύτερο μέρος, η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε με 3-2 της Παρί στο “Παρκ ντε Πρενς” και απέκτησε αβαντάζ πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με το γκολ του Ραφίνια στο 37ο λεπτό, με την Παρί να μπαίνει αγριεμένη στην έναρξη του δευτέρου μέρους και να κάνει την ανατροπή σε χρόνο dt με τους Ντεμπελέ και Βιτίνια, αλλά τους Καταλανούς να απαντούν με το ίδιο νόμισμα μέσα σε ένα τέταρτο.

Πρώτα επανήλθαν στη… ζωή με το υπέροχο γκολ του Ραφίνια στο 62ο λεπτό και στο 77′ έριξαν ξερούς τους Παριζιάνους, με τον Κρίστενσεν να έχει μπει αλλαγή στο 75ο λεπτό και να νικάει τον Ντοναρούμα με κοντινή κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα, για να γράψει το 3-2 για την ομάδα του Τσάβι και να της δώσει σημαντικότατο αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς στο “Μοντζουίκ” σε έξι βράδια από τώρα.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Μέντες, Μαρκίνιος, Μπεράλδο, Ερναντέζ, Βιτίνια, Ρουίθ (86′ Ράμος), Κανγκ-Ιν (61′ Ζαΐρ-Εμερί), Ασένσιο (46′ Μπαρκολά), Εμπαπέ, Ντεμπελέ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κουμπαρσί, Αραούχο, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ (75′ Κρίστενσεν), Γκιντογκάν (86′ Φερμίν), Ρομπέρτο (61′ Πέδρι), Γιαμάλ (61′ Φέλιξ), Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (76′ Τόρες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ