aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΕλλαδίτης παίκτης στοιχήματος θα βγάλει €31.590 αν πάρει η Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ

Ελλαδίτης παίκτης στοιχήματος θα βγάλει €31.590 αν πάρει η Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ

Πιο πολύ από τον Γιούργκεν Κλοπ, τον Κώστα Τσιμίκα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ μαζί θα πρέπει να θέλει να δει τη Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Ευρώπης το Σαββατόβραδο ένας Ελλαδίτης παίκτης του στοιχήματος.

Ο συγκεκριμένος χρειάζεται να δει τους Reds νικητές στον τελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ για να βάλει στον λογαριασμό του 31.590 ευρώ έχοντας παίξει δελτίο αξίας μόλις 10 ευρώ.

Ήδη έχει μαντέψει σωστά τους νικητές έξι διοργανώσεων και του απομένει ένας ακόμη για να τινάξει την μπάνκα. Συγκεκριμένα, προέβλεψε ήδη σωστά πως ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, η Εφές την Ευρωλίγκα, η Σάλκε τον τίτλο στη Β’ Γερμανίας, η Λεχ Πόζναν στην Πολωνία, η Ίντερ το Κύπελλο Ιταλίας και η Ρόμα το Europa Conference League.

Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το αν είναι πραγματικό ή… φανταστικό πρόσωπο, η διαδικτυακή σελίδα «Τσίλι Πρακτορείο» δημοσίευσε το δελτίο του.

283522744 687483478997514 4483 085557

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ