aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΑταλάντα - Μ. Γιουνάιτεντ 2-2: Μια ομάδα μόνος του ο Ρονάλντο, έσωσε τους κόκκινους διαβόλους...

Αταλάντα – Μ. Γιουνάιτεντ 2-2: Μια ομάδα μόνος του ο Ρονάλντο, έσωσε τους κόκκινους διαβόλους στο 90’+2

Η Αταλάντα υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέργκαμο για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Ίλισιτς στο 12′ και ο Ζαπάτα στο 56′, ενώ για τους κόκκινους διαβόλους σκόραρε ο Ρονάλντο στο 5+1′ και το 90’+2. Το δεύτερο γκολ μάλιστα ήταν εντυπωσιακό, καθώς εκτέλεσε τον Μούσο με εξαιρετικό βουλέ, έξω από την περιοχή.

Η Γιουνάιτεντ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι συνδυάστηκαν πολύ ωραία, τελικός αποδέκτης ήταν ο ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος εξαπέλυσε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου της Αταλάντα και στη συνέχεια στο δοκάρι.

Οι νερατζούρι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Ζαπάτα τορφοδότησε τον Ίλισιτς στην περιοχή, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός έκανε το σουτ, με τον Ντε Χέα να μην μπορεί να αποκρούσει την μπάλα, αν και έλεγχε πλήρως την πορεία της, φέροντας φυσικά σοβαρό μερίδιο ευθύνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ