aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣοκ: Ο Λεβαντόφσκι αυτοκτόνησε λόγω σκανδάλου παιδεραστίας;

Σοκ: Ο Λεβαντόφσκι αυτοκτόνησε λόγω σκανδάλου παιδεραστίας;

Μία ημέρα μετά την είδηση του θανάτου του Σάσα Λεβαντόφσκι, σοκάρουν την Γερμανία δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση παιδεραστίας.

Ο 44χρονος προπονητής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μπόχουμ με τις αρχές να αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και να εκτιμούν ότι ο πρώην τεχνικός της Ουνιόν Βερολίνου, την οποία εγκατέλειψε πριν από μερικούς μήνες λόγω υπερκόπωσης, ίσως αυτοκτόνησε.

Σαν να μην ήταν αρκετό το σοκ του θανάτου, η γερμανική εφημερίδα «Westdeutsche Allgemeine Zeitung» υποστηρίζει ότι ο Λεβαντόφσκι ήταν μπλεγμένος σε υπόθεση παιδεραστίας και μάλιστα μια εβδομάδα πριν από τον θάνατό του είχε συλληφθεί στο Ντόρτμουντ σε περιπτύξεις με 12χρονο αγόρι ρουμανικής καταγωγής.

Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό οι αρχές, οι οποίες αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το δημοσίευμα, να απήγγειλαν κατηγορίες σε βάρος του προπονητή, ωστόσο ξεκαθαρίζεται ότι δεν εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του.

Ο Λεβαντόφσκι, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, συνεληφθη αρχικά και μερικές ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Οι αρχές κράτησαν τα ρούχα τόσο του ίδιου όσο και του παιδιού για να στείλουν σε ειδικά εργαστήρια για ανάλυση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η αυτοκτονία του προπονητή έχει άμεση σχέση με την σύλληψή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ