aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠέντε γκολ η Ντόρτμουντ στο Βόλφσμπουργκ (video)

Πέντε γκολ η Ντόρτμουντ στο Βόλφσμπουργκ (video)

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 5-1 την Βόλφσμπουργκ στο “Volkswagen Arena”, έτσι μέσα σε μία εβδομάδα έχει πάρει τρεις νίκες, έχοντας πετύχει συνολικά 17 γκολ!

Η Μπορούσια είχε επικρατήσει με 6-0 της Λέγκια στην Βαρσοβία (CL) την περασμένη Τετάρτη, επίσης με 6-0 της Ντάρμστατ το περασμένο Σάββατο και το βράδυ της Τριτης διέλυσε και την Βόλφσμπουργκ και μάλιστα εκτός έδρας.

Μόλις στο 4ο άνοιξε το σκορ ο Ραφαέλ Γκερέιρο και έκανε την ασίστ για το 0-2 από τον Ομπαμεγιάνγκ στο 16′, ενώ ο Γκαμπονέζος σκόραρε και στο 62′ (1-4), φτάνοντας τα 4 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο του γκολ με την Ντόρτμουντ πέτυχε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, σκόραρε και ο Πίστσεκ, ενώ είχε μειώσει ο Ντιντάβι στο 53′ σε 1-2.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστιλς, Βιεϊρίνια (63′ Καλιτζούρι), Μπρούμα, Βόλσχαϊντ, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Άρνολντ (46′ Ζέγκουιν), Γκέρχαρτ, Μπλαστσικόβσκι, Μπρούνο Ενρίκε (46′ Ντιντάβι), Ντράξλερ, Μάριο Γκόμεθ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα (12′ Γκίντερ), Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Γκέτσε (69′ Ρόντε), Ραφαέλ Γκερέιρο, Πούλισιτς (46′ Γκονσάλο Κάστρο), Ουσμάν Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τρίτη
Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-5 (4′ Ραφαέλ Γκερέιρο, 16′ και 62′ Ομπαμεγιάνγκ, 58′ Ουσμάν Ντεμπελέ, 73′ Πίστσεκ)
Ίνγκολστατ – Άιντραχτ 0-2 (45′ Άμπρααμ, 50′ Οσίπκα)
Ντάρμστατ – Χόφενχαϊμ 1-1 (46′ Ολίνικ / 46′ Κράμαριτς)
Φράιμπουργκ – Αμβούργο 1-0 (70′ Πέτερσεν)

Τετάρτη
Μπάγερν – Χέρτα
Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ
Σάλκε – Κολωνία
Βέρντερ – Μάιντς
Λειψία – Γκλάντμπαχ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ