aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα και Τότεναμ θέλουν Ινσίνιε

Μπαρτσελόνα και Τότεναμ θέλουν Ινσίνιε

Είναι μια υπόθεση που άρχισε να απασχολεί τα ιταλικά ΜΜΕ εδώ και μήνες. Από αρχές Απριλίου, συγκεκριμένα, όταν ο μάνατζερ του Ιταλού άσου συναντήθηκε με τη Μίλαν. Δύο μήνες μετά, αρχές Ιουνίου, υπήρξαν άλλα ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τα οποία, οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο θα είναι πολύ δύσκολες. Ο λόγος; Η Νάπολι θέλει να χαμηλώσει τους μισθούς όλων, ενώ ο Ινσίνιε θέλει αύξηση.

Ετσι, φτάνουμε στο σήμερα, με το αύριο πιο αβέβαιο από ποτέ. Γεγονός στο οποίο αναφέρεται και ο ιταλικός Τύπος σήμερα. Ο αρχηγός των Παρτενοπέι, άλλωστε, είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών λόγω της γκολάρας με το Βέλγιο. Γκολ που επαναφέρει στο προσκήνιο τα ρεπορτάζ για το συμβόλαιο και το μέλλον του. Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, ο ίδιος ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είπε ξεκάθαρα ότι προβλέπονται μειώσεις για όλους.

Ετσι, στα ιταλικά ΜΜΕ σήμερα υπάρχει αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτά που γράφονται, είναι τα εξής: Πρώτον, οι συζητήσεις θα γίνουν μετά το τέλος του Euro. Δεύτερον, η Νάπολι είναι απόλυτη στο ότι θα προταθεί ανανέωση με μείωση αποδοχών. Τρίτον, ο Ινσίνιε το βλέπει ως το πιο σημαντικό συμβόλαιο της καριέρας του και θέλει αύξηση. Τέταρτον, δύο ομάδες έχουν ήδη στείλει μηνύματα προς την πλευρά του παίκτη, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Η μία, είναι η Μπαρτσελόνα. Σενάριο που έχει παίξει κι άλλες φορές στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα. Η άλλη, είναι η Τότεναμ. Ο Φάμπιο Παράτιτσι ξέρει πάρα πολύ καλά τον Ινσίνιε και θα ήθελε να τον πάρει στο Λονδίνο. Εκεί όπου ο Λορέντσο θα είναι ξανά σε λίγα 24ωρα, με στόχο να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ