aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΆρσεναλ: Παίρνει Τομιγιάσου και φτάνει στα 173 εκατ.ευρώ στις μεταγραφές!

Άρσεναλ: Παίρνει Τομιγιάσου και φτάνει στα 173 εκατ.ευρώ στις μεταγραφές!

Στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο πρωτάθλημα, η Άρσεναλ φτάνει να έχει διαθέσει 173 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, αφού παίρνει και τον Τομιγιάσου από την Μπολόνια!

Παραχωρώντας τον Έκτορ Μπεγερίν στη Ρεάλ Μπέτις, η Άρσεναλ θέλει ενίσχυση στην άμυνα και φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με την Μπολόνια για να πάρει στο «Έμιρεϊτς» τον Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Το ποσό της μεταγραφής φτάνει στα 23 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, πράγμα που αυξάνει το σύνολο των χρημάτων που έχουν διαθέσει φέτος οι «κανονιέρηδες» για όλες τις μεταγραφές τους στα 173 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Ιάπωνας αμυντικός που αναμένεταιο να συνεχίσει στην Άρσεναλ, είχε γίνει στόχος και της Τότεναμ προτού εκείνη πάρει τον Ρομέρο από την Αταλάντα, ενώ, το 2019 η Μπολόνια τον είχε κάνει δικό της από την Σεντ Τρούιντεν έναντι μόλις 7 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ