aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΆλωσε τo Tαλίν και προσπέρασε το Βέλγιο η Αυστρία - Σαρωτικό Αζερμπαϊτζάν έριξε «τριάρα» στη...

Άλωσε τo Tαλίν και προσπέρασε το Βέλγιο η Αυστρία – Σαρωτικό Αζερμπαϊτζάν έριξε «τριάρα» στη Σουηδία!

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στα προκριματικά του Euro 2024 η Αυστρία!

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, η οποία έχει ούτως ή άλλως εξασφαλίσει την πρόκριση, νίκησε με σκορ 2-0 μέσα στην έδρα της Εσθονίας και ανέβηκε πρώτη στον 7ο όμιλο, ξεπερνώντας το Βέλγιο, που επίσης έχει ήδη προκριθεί. Oι Βέλγοι έχουν, βέβαια, και ματς λιγότερο.

Η Αυστρία ήταν από την αρχή πολύ καλύτερη και εξασφάλισε από πολύ νωρίς τη νίκη, αφού ο Κόνραντ Λάιμερ άνοιξε το σκορ στο 25 μετά την ασίστ του πρώην συμπάικτη του στη Λειψία Ξάβερ Σλάγκερ, ενώ στο 39′ ο Φίλιπ Λίνχαρτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ μετά την τελική πάσα του Νταβίντ Αλάμπα.

Στο έτερο ματς του ομίλου, επίσης βαθμολογικά αδιάφορο καθώς αμφότερες δεν έχουν ελπίδες να προκριθούν μέσω προκριματικών στο Euro 2024, το Αζερμπαϊτζάν έκανε… πλάκα στη Σουηδία, την οποία διέλυσε με σκορ 3-0!

Οι Αζέροι μπήκαν ονειρεμένα στην αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα 2-0 από το πρώτο εξάλεπτο, με γκολ του Μακμούντοφ και του Νταντάσοφ. Παρόλο που οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 57′, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, και μάλιστα έβαλαν κι άλλο γκολ στο 89′, ξανά με τον Μακμούντοφ, για το τελικό 3-0.

Η επόμενη αγωνιστική του ομίλου:

Κυριακή 19/11

Βέλγιο-Αζερμπαϊτζάν (19:00)
Σουηδία-Εσθονία (19:00)

Η βαθμολογία:

Stigmiotupo Othonhs (224) 205720

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ