aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά»

«Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά»

Στις 4 Ιουνίου, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ο Καρίμ Μπενζεμά έλυσε το συμβόλαιό του με την «βασίλισσα» και αποχώρησε από την ομάδα.

Ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός είχε ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και προερχόταν από ακόμη μία εξαιρετική, προσωπικά για κείνον, σεζόν, όπου σκόραρε 30 τέρματα κι έδωσε έξι ασίστ σε 42 παιχνίδι, όπου αγωνίστηκε συνολικά 3.557 λεπτά.

Ωστόσο, η προοπτική της Αλ Ιτιχάντ τον οδηγεί μακριά από την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP 5τονίζει )ότι ο Γάλλος έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

«Ο Μπενζεμά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ», αναφέρει το AFP για τον 35χρονο Γάλλο σούπερ σταρ, ο οποίος αλλάζει φανέλα μετά από 14 χρόνια καριέρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, τονίζεται πως αν τηρηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, τότε ο Μπενζεμά για το διάστημα που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 600.000.000 ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ