aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΊντερ Μαϊάμι: Μετά τον Μέσι επιθυμεί να αποκτήσει και τους Μπουσκέτς, Άλμπα και Σουάρες

Ίντερ Μαϊάμι: Μετά τον Μέσι επιθυμεί να αποκτήσει και τους Μπουσκέτς, Άλμπα και Σουάρες

Η Ίντερ Μαϊάμι μετά την ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι θέλει να τον πλαισιώσει στο ρόστερ της με τους Σέρχιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «TyC Sports», Γκαστόν Εντούλ, ο σύλλογος επιθυμεί να υπογράψει μερικούς από τους παλιούς του συμπαίκτες και φίλους από την Μπαρτσελόνα.

Τα δεδομένα που υπάρχουν είναι ότι οι Άλμπα και Μπουσκέτς δεν είναι απίθανο να μετακομίσουν στο MLS, επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην αγορά ως ελεύθεροι μετά το τέλος τους από την Μπάρτσα.

Όσον αφορά τον Ουρουγουανό εκείνος έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα ήθελε πολύ να παίξει ξανά με τον Λίο, παρόλα αυτά η περίπτωσή του είναι αρκετά περίπλοκη διότι έχει συμβόλαιο με την Γκρέμιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ