aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΔεν αποσύρεται τελικά ο Τέβες κι έχει προτάσεις από MLS

Δεν αποσύρεται τελικά ο Τέβες κι έχει προτάσεις από MLS

Πριν από μερικές ημέρες ο 37χρονος Τέβες είχε ανακοινώσει το «τέλος» του από την Μπόκα, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «ESPN», ο Αργεντινός επιθετικός θέλει να παραμείνει στην ενεργό δράση αλλά επιθυμία του είναι να αγωνιστεί μόνο στις Η.Π.Α. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο έμπειρος επιθετικός φαίνεται πως έχε ήδη τρεις προτάσεις από ομάδες του MLS.

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες έχει η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απολαβές, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι εκεί αγωνίζονται τα αδέρφια Ιγουαϊν.

Η δεύτερη είναι η Ατλάντα Γιουνάιτεντ, στην οποία προπονητής είναι ο παλιός άσος της Εθνικής Αργεντινής Γκάμπριελ Χάιντζε, ενώ η τρίτη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του «Απάτσε» είναι η Μινεσότα Γιουνάιτεντ, η οποία έχει παράδοση με πρώην παίκτες της Μπόκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ