aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEAthletic: «Είναι ο Ζοζέ Σα η μεταγραφή της χρονιάς;» (vid)

Athletic: «Είναι ο Ζοζέ Σα η μεταγραφή της χρονιάς;» (vid)

Σε αφιέρωμά του η «Athletic», αποθεώνει τον Ζοσέ Σα για τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την Γουλβς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού είναι η η μεταγραφή της χρονιάς για τους «λύκους».
Ο 28χρονος Πορτογάλος έχει συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του σήμερα να βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 31 βαθμούς και στο -5 από την πρώτη πεντάδα.

Βλέποντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του ,η γνωστή ιστοσελίδα «Athletic», ετοίμασε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Ζοσέ Σα, έχοντας ως τίτλο «Είναι ο Ζοσέ Σα η καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς;».

Εως τώρα ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει 5.56 λιγότερα γκολ από όσα θα έπρεπε να έχει δεχθεί και δίχως αμφιβολία η φετινή σεζόν εξελίσσεται ιδανικά για τον ίδιο σε αυτή τη νέα περιπέτεια του στο Νησί, για λογαριασμό της Γουλβς.

Το εν λόγω δημοσίευμα μεταξύ άλλων τονίζει την ικανότητα που έχει να παίζει μακριά από την εστία του, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα βολέ του που βοηθούν την Γουλβς να βγάζει αντεπιθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ