aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΟ υπέρβαρος («Κύπριος») Ρομαρίκ η Ξάνθη και ο Αστέρας!

Ο υπέρβαρος («Κύπριος») Ρομαρίκ η Ξάνθη και ο Αστέρας!

Τον Κρίστοφερ Ντρι Ρομαρίκ βάζουν οι Κύπριοι στο μεταγραφικό κάδρο της Ξάνθης και του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ιβοριανός στόπερ – αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Το βιογραφικό του 32χρονου ποδοσφαιριστή εκ πρώτης όψεως είναι αυτό που λέμε… «ψαρωτικό», δεδομένου πως μετράει 47 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, 120 παιχνίδια με τη Σεβίλλη και 68 με την Μπαστιά στη Γαλλία,

Μάλιστα οι Σεβιγιάνοι ξόδεψαν 8,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν το 2009 τα δικαιώματα του από την Λε Μαν. Ωστόσο, ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

Ο Ρομαρίκ είχε σκάσει μύτη την περασμένη σεζόν στο νησί της Αφροδίτης, κουβαλώντας ουκ ολίγα παραπανίσια κιλά. Κιλά τα οποία έχασε τα μισά συν τω χρόνω, αλλά στη διαδρομή τα ξαναπήρε και για αυτό άλλωστε (λόγω έλλειψης ταχύτητας και μεγάλης ενέργειας) αγωνιζόταν ως στόπερ και όχι ως αμυντικός μέσος.

Εν ολίγοις το διάστημα της θητείας του στην Κύπρο ναι μεν έδειξε πως διαθέτει ποιότητα σαν παίκτης, ωστόσο ουδέποτε κατάφερε να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Ομόνοια να μην ανανεώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ