aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟι «Rebels» αποφάσισαν αποχή!

Οι «Rebels» αποφάσισαν αποχή!

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνουν πως θα απέχουν από το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ λόγω των πρακτικών (ταυτοποίηση στοιχείων) που ακολουθεί η γηπεδούχος ομάδα.

Αναλυτικά: «Ως σύνδεσμος RED REBELS διαφωνούμε κάθετα με τις πρακτικές που ακολουθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ στο θέμα της ταυτοποίησης στοιχείων των φιλοξενούμενων οπαδών στο ΑΕΚ Αρένα.

Είναι μια προσπάθεια εφαρμογής του τρομονόμου που προσπάθησε αποτυχημένα να εφαρμόσει ο Ιωνάς Νικολάου. Όπως και τότε έτσι και τώρα θα μας βρουν απέναντι τους. Εμείς σεβόμενοι τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε ως σύνδεσμος, αλλά και ευρύτερα ως σωματείο είμαστε κάθετα αντίθετοι με αυτές τις τακτικές.

Δηλώνουμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε οργανωμένα την ομάδα στον εν λόγω αγώνα γυρίζοντας την πλάτη στην προσπάθεια φακελώματος των οπαδών, που με αυτό τον τρόπο μυρίζει έντονα προθάλαμο κάρτας οπαδού. Παρακολουθούμε όλοι μαζί τον αγώνα στους συνδέσμους σε Λάρνακα και Παραλίμνι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ