aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Όχι» του Φινκ σε 1,1 εκ. ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ελβετική Βιλ επεδίωξε να κάνει το κόλπο – γκρόσο με την πρόσληψη του Τόρστεν Φινκ, που «αρέσει» στην ΑΕΚ, κατέθεσε μία άκρως δελεαστική πρόταση, αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του 48χρονου προπονητή.

Το όνομα της Βιλ δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό και πιθανότατα θα το γνωρίζουν κυρίως όσοι ασχολούνται με το στοίχημα. Πρόκειται, άλλωστε, για μία ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας. Βέβαια έχει οικονομική… άνεση, δεδομένου ότι την χρηματοδοτεί ένας Τούρκος επενδυτής με μεγάλο… πορτοφόλι, που ονειρεύεται να την μετατρέψει σε πρωταγωνίστρια στο ελβετικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του SDNA η Βιλ προσέγγισε τον Τόρστεν Φινκ και του κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές για τον ίδιο και τους βοηθούς ύψους 1,1 εκ. ευρώ, με τον 48χρονο Γερμανό προπονητή (γεννημένο στο Ντόρτμουντ) να δίνει αρνητική απάντηση.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Βιλ για τον Φινκ είναι ανοιχτό, αλλά οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως υπάρχει «φλερτ» και με μία ομάδα της Bundesliga.

Όπως επιβεβαιώνεται, βέβαια, από την ΑΕΚ ο Φινκ βρίσκεται (και) στην λίστα των «κιτρινόμαυρων» και είναι ένας από τους προπονητές που θα συναντήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην διάρκεια του ταξιδιού του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ