aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Μέσι δεν... πήγε για δείπνο και ο Ρονάλντο λύσσαξε (videos)

Ο Μέσι δεν… πήγε για δείπνο και ο Ρονάλντο λύσσαξε (videos)

Ο Λουίς Ενρίκε, αναλύοντας το clasico, που κατέληξε σε θρίαμβο (2-3) της Μπαρτσελόνα μέσα στη Μαδρίτη, σημείωσε πόσο καθοριστικός για μία ακόμα φορά, ήταν ο Λιονέλ Μέσι, για τους Καταλανούς.

«Ήταν ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων που προσπάθησαν να κερδίσουν και καθεμιά από αυτές ήταν σε θέση να το κάνει αυτό. Οι αγώνες του Champions League τους έδωσαν την ένταση και τον ρυθμό για να παίξουν, ήταν και οι δύο πολύ επηρεασμένες», είπε ο Ισπανός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Νικώντας 2-3 στο 92′, αποτελεί μία ένεση για το ηθικό. Είναι μια μεγάλη μέρα για όλους τους Καταλανούς, για την ημέρα του Αγίου Γεωργίου. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον Μαρτσέλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παίκτη, που δημιουργεί κινδύνους ξαφνικά, αυτή είναι μία από τις μεγάλες αρετές του. Αμυνθήκαμε καλά, όμως μας ισοφάρισαν προς το τέλος του ματς. Αυτή Θα ήταν μία χαμένη ευκαιρία. Όμως κερδίσαμε με ένα παράξενο τρόπο, αλλά μας αρέσει. Ο Μέσι είναι πάντα επικίνδυνος, μέχρι να βρεθεί σπίτι του για το δείπνο. Αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία και έχω δει πολύ ποδόσφαιρο και πολλά βίντεο. Κάνει τη διαφορά, είναι μία μεγάλη χαρά για όλους τους Καταλανούς να τον έχουν», πρόσθεσε ο Λουίς Ενρίκε.

Το πόσο επικίνδυνος είναι ο Μέσι το ένιωσε για τα καλά ο Ρονάλντο, ο οποίος ξέσπασε στα γκολ του και ειδικά σε αυτό των καθυστερήσεων.

Και ο Νεϊμάρ ξέσπασε, αλλά διαφορετικά… Απολαυστικά!

Τρελό πάρτι στήθηκε στο σπίτι του Ραφίνια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ