aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΗ νέα διαφήμιση της Nike για το Euro είναι απλά ΕΠΙΚΗ!

Η νέα διαφήμιση της Nike για το Euro είναι απλά ΕΠΙΚΗ!

Στις παλιές καλές ποδοσφαιρικές διαφημίσεις επέστρεψε η Nike, η οποία ενόψει Euro ετοίμασε μια mini-ταινία με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τίτλο “The Switch”. Απολαύστε την.
Η νέα διαφήμιση που παρουσίασε η Nike ενόψει Euro έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά κυκλοφορίας της. Πρωταγωνιστής είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ένας… 16χρονος που του “κλέβει” τις ικανότητες.
ronaldo

Ο τίτλος της είναι “The Switch” και σύμφωνα με το σενάριο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, αλλάζει προσωπικότητα με έναν 16χρονο που βλέπει το ματς της Πορτογαλίας από την κερκίδα.

Ο Ρονάλντο γίνεται… 16χρονος χωρίς να έχει ιδέα που βρίσκεται, ενώ ο άλλος του εαυτός απολαμβάνει τη χλιδή και τη ζωή του Πορτογάλου. Ώσπου κάποια στιγμή ξανασυναντιούνται και ο νεαρός έχει καταφέρει να γίνει διεθνής ποδοσφαιριστής με την Αγγλία. Η “μάχη” τους εντός γήπέδου τότε γίνεται… επική!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ