aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Το έκτισαν και το συντηρούν από το υστέρημά τους»

«Το έκτισαν και το συντηρούν από το υστέρημά τους»

Είκοσι-έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον πρώτο επίσημο αγώνα της Νέας Σαλαμίνας στο γήπεδο «Αμμόχωστος» και μέσω ανακοίνωσης της, η διοίκηση αναφέρεται στο προσωρινό «σπίτι» της βαρωισιώτικης ομάδας στην προσφυγιά.

Ο πρώτος αγώνας που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος», διεξήχθη στις 12 Οκτωβρίου 1991 (ημέρα Σάββατο) ήταν απέναντι στον Ευαγόρα Πάφου, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 4-1.

Μεταξύ άλλων τονίζεται: «26 χρόνια μετά λοιπόν. Το προσωρινό μας σπίτι στην προσφυγιά, όπου έκτισαν και συντηρούν μέχρι και σήμερα από το υστέρημα τους οι περήφανοι Σαλαμιναίοι. Περήφανοι Σαλαμιναίοι, περήφανοι Αμμοχωστιανοί, διασκορπισμένοι σε όλη την Κύπρο, περιμένοντας κάθε Σαββατοκύριακο να ανταμώσουμε όλοι μαζί. Εδώ, όπου σε κάθε παιχνίδι μπορεί να χαιρόμαστε με μια νίκη, να λυπόμαστε με μια ήττα, να εκνευριζόμαστε με μια κακή εμφάνιση, αλλά κάθε φορά θα ζωντανεύει η Αμμόχωστος μέσα στον καθένα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ