aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτον αέρα η νέα ιστοσελίδα (σπουδαία δουλειά)

Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα (σπουδαία δουλειά)

Σπουδαία δουλειά γίνεται στη Νέα Σαλαμίνα όσον αφορά στο επικοινωνιακό μέρος και μάλιστα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση απονέμονται ευχαριστίες προς τον φίλο της ομάδας Ηλία Ρήγα, που αφιέρωσε ατέλειωτες ώρες για πολλούς μήνες, έτσι ώστε να δημιουργήσει τη νέα μας ιστοσελίδα χωρίς κανένα απολύτως χρηματικό κέρδος.

Αναλυτικά:

«Υπενθυμίζουμε τους φίλους και οπαδούς μας ότι το σωματείο διατηρεί επίσημους λογαριασμούς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να μας ακολουθείτε για έγκαιρη, έγκυρη και πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στο σωματείο.

Μπορείτε να μας βρείτε σε:

Facebook: Nea Salamis Ammochostos A.C.

Twitter: Nea Salamis @neasalamis1948

Instagram: Nea Salamis Ammochostos A.C.

YouTube: Nea Salamis Ammochostos A.C.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού η νέα ιστοσελίδα της ομάδας μας στο www.neasalamina.com. H ιστοσελίδα είναι πλήρως ανανεωμένη, αναβαθμισμένη και σύγχρονη και μπορείτε να βρείτε τα τελευταία νέα του σωματείου συνοδευμένα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μέσα από τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας και των λογαριασμών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επίπεδο ενημέρωσης προς τους φίλους του σωματείου, αλλά και να διευκολύνουμε τη δουλειά των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέα Σαλαμίνας.

Ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες προς το φίλος της ομάδας Ηλία Ρήγα, που αφιέρωσε ατέλειωτες ώρες για πολλούς μήνες, έτσι ώστε να δημιουργήσει τη νέα μας ιστοσελίδα χωρίς κανένα απολύτως χρηματικό όφελος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ